Ahoy bezoeker!

Buitenschoolse opvang bij Kidz Ahoy in Lelystad

Voor kinderen tussen de 4 en de 13 jaar hebben wij in Kidz Ahoy een ruime buitenschoolse opvang, BSO de Sluiskade. Kinderen krijgen na schooltijd de ruimte om even bij te komen onder de zeespiegel, wat fruit te eten, huiswerk te maken en even lekker met elkaar te spelen.  

Sluiskade

Leeftijdsgroep van 4 -13 jaar op O.B.S. De Sluis, Binnendijk 198. Bij de Sluiskade worden de kinderen die ook naar school gaan op O.B.S. De Sluis na school opgevangen. Voorschools wordt er opgevangen in de Sluiskade (O.B.S De Sluis). Hierbij wordt er ontbijtservice aangeboden zodat kinderen niet ’s ochtends snel thuis hoeven te eten. Dit gebeurt gezamenlijk in de groep. Vervolgens gaan de kinderen naar hun eigen groep onder begeleiding van de leidster. 

 

 

 

Voor buitenschoolse opvang biedt Kidz Ahoy Kinderopvang:

Voorschoolse opvang (tussen 07.00 uur en 08.30 uur)op aanvraag 06.30uur
Na schoolse opvang  vanaf 14:00 uur.
Vakantieopvang in de vastgestelde schoolvakantie door Ministerie van onderwijs.

BSO de  Sluiskade

Op 28 augustus 2016 opende Kidz Ahoy BSO 'de Sluiskade', gevestigd in Openbare basisschool de Sluis in Lelystad Haven. Na bijna een jaar op koers te hebben gevaren, is BSO de Sluiskade in september 2017 uitgebreid. Er kunnen inmiddels 35 kinderen aan boord bij BSO de Sluiskade. Tevens is in Openbare Basisschool de Sluis de voorschoolse opvang gevestigd. Kinderen die op basisschool de Sluis zitten kunnen ook voorschoolse opvang afnemen. Hebt u vragen hierover, dan kunt u ons tussen 09.00 en 15.00 uur bereiken in het Kraaiennest of op het volgende nummer: [0320-722027].

 

Wat BSO de Sluiskade uniek maakt is het uitgebreide sport- en spelprogramma in de vakanties. Ook op normale schooldagen is er op de BSO een verscheidenheid aan 'doe-activiteiten', verschillend van knutselen tot het maken van gezonde lekkernijen die de kinderen zelf op mogen eten.

 

Mocht u vragen hebben over de VSO of de BSO, dan kunt u ons van maandag tot vrijdag bereiken op bovenstaand nummer. 

 

Tot ziens,
Team Kidz Ahoy

Uw kind inschrijven bij onze buitenschoolse opvang? Neem contact op met Kidz Ahoy Kinderopvang!

0320 - 72 20 27