Ahoy bezoeker!

Ga met ons te water
en beleef het zee-avontuur.

Kidz Ahoy Kinderopvang is de leukste plek voor kids in Lelystad

Uw kind is onze belangrijkste zorg. Bij Kidz Ahoy Kinderopvang in Lelystad hebben wij veilige en hygiënische onderwaterspeelruimtes waar kinderen van alle leeftijden naar hartenlust kunnen dollen. Via onze Bitcare-service kunt u daarbij precies volgen hoe het met uw kind gaat. Wij zijn een kleinschalige, persoonlijke groep. Dat maakt ons flexibel. We passen ons altijd aan aan uw wensen en behoeftes.

LET OP: Kidz Ahoy heeft  een ander e-mailadres: [kidzahoy27@gmail.com]

Mocht u een inschrijving willen doen, dan kunt u ons via deze pagina bij contacten invullen of  graag een e-mail sturen.

Gezellige speelzaaltjes en een veilige tuin voor kinderopvang

Onze vrolijke, vriendelijke speelzalen zijn ingericht op kinderen van verschillende leeftijdsgroepen tussen de 2 en de 48 maanden. Neem eens een virtueel kijkje in ons kinderdagverblijf en BSO lokalen.

Kinderopvang van Kidz Ahoy wordt deels vergoed via KOV-toeslag

Veiligheid en hygiëne voorop

We willen allemaal het beste voor uw kind. Veiligheid en hygiëne zijn daarom in een kinderdagverblijf van groot belang. Met gediplomeerd personeel (in bijvoorbeeld eerste hulp) en op leeftijd aangepast speelgoed beschermen wij uw kroost tegen ongelukjes. Onze splinternieuw aangelegde tuin is bovendien goed afgeschermd, zodat uw kinderen bij goed weer probleemloos en onder toezicht buiten kunnen spelen. 

Op het gebied van hygiëne voldoet onze kinderopvang aan de strengste eisen van het GGD. Door middel van goede gedragscodes (handen wassen) en regelmatige kwaliteitschecks, voorkomen wij snelle verspreiding van ziektes. Zo krijgt uw kind in zijn of haar kwetsbaarste jaren de veiligheid die nodig is.

Lees meer over onze standaarden

Lees meer over onze standaarden

Reguliere kinderdagopvang
Flexibele opvang per uur (verlening standaart contract uren)
VSO en Buitenschoolse opvang
Vakantie opvang

 

Meer informatie

Ook bieden wij ouders en kinderen leuke extra’s

Toegang tot extra informatie op de site
Toegang tot de Bitcare-service
Leuke doedagen
Ophaalservice buitenschoolse opvang

Meer informatie

Neem contact op met Kidz Ahoy Kinderopvang voor meer informatie over kinderdagopvang of buitenschoolse opvang.

0320 - 72 20 27