Ahoy bezoeker!

Het team van Kidz Ahoy

Ontmoet de vakkundige begeleidsters van Kidz Ahoy Kinderopvang in Lelystad. Zij bezorgen uw kind de tijd van zijn of haar nog jonge leven.

Catharina

Catharina

Allereerst bedankt voor uw interesse in ons kinderverblijf. Graag vertel ik iets over de historie van het verblijf en de rol die ik hierin mag vervullen. Mijn naam is Catharina Loiaconi, houder van de opvang vanaf 2012. Vanaf 2001 runde ik met mijn man een commercieel bedrijf met meerdere vestigingen. In 2006 kwam ik in aanraking met de leidsters van Kidz Ahoy kinderverblijf, omdat ze een deel van de zorg voor mijn zoon konden overnemen. De zorg, aandacht en liefde die van deze bekwame mensen uitging naar ons kroost gaf mij een gevoel van vrijheid en vertrouwen. Mijn kind was bij hen veilig en ik kon met een gerust hart naar mijn werk. In 2012 was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Toen ging plots het verblijf waar mijn zoontje op had gezeten failliet. Het voelde als mijn morele plicht naar de verzorgsters en naar de kindjes die hen met veel liefde bezochten om deze plek nieuw leven in te blazen. Door mijn opgebouwde ervaring in de commerciële sector zag ik snel de zere plekken van de onderneming. Ik ben vol overgave met het bestaande team verder gegaan. De kernpunten van mijn werkzaamheden zijn een klantgerichte en flexibele aanpak. Ik streef een moderne sturing van het personeel na, waarbij zelfstandigheid en eigen initiatief centraal staan. Ik deel mijn administratieve werkzaamheden met collega Nanda Kok
Cheyenne

Cheyenne

Hoi, Ik ben Cheyenne 27 jaar oud, moeder van 3 kinderen en woon in Lelystad. Ik werk sinds 2017 met veel plezier in de kinderopvang. Na de geboorte van mijn jongste dochter wilde ik graag wat dichter bij huis werken, vandaar mijn keuze voor kidz-ahoy. Hier werk ik sinds september op de baby groep met veel liefde & plezier. De ene week op Maandag, Woensdag en Vrijdag. De andere week op Woensdag en Vrijdag. Mocht u vragen hebben, stel ze gerust!! Liefs Cheyenne
Alie

Alie

Ik ben Alie Allis. 23 jaar geleden rondde ik mijn mbo-opleiding LKC af. Sindsdien ben ik werkzaam in de kinderopvang. Ondertussen heb ik mijn opleiding uitgebreid. Ik ben nu ook stagebegeleider, BHV’er, EHBO’er en kinder-EHBO’er. Mijn hobby’s zijn fietsen, wandelen in de natuur en natuurlijk mijn kleinkinderen. Als leidster ga ik door waar jullie als ouders en verzorgers ‘s morgens gebleven waren. Ik verzorg en geef liefde aan jullie kleine maar tegelijk grootste schatten. Het kan dan ook niet anders dan dat het na enige tijd van wennen en elkaar leren kennen gaat voelen alsof het ook een beetje ‘mijn kindjes’ worden. Samen met de ouders vorm ik een hecht zorg team om het beste in de ontwikkeling van uw kindje (s) naar voren te halen.
Sharona

Sharona

Hallo Allemaal, Ik ben Sharona en ben 31 jaar. Samen met mijn partner en twee kinderen woon ik in Lelystad. Sinds kort ben ik werkzaam bij de Piratengroep. Na twaalf jaar voor dezelfde organisatie te hebben gewerkt in o.a. de bilt, Amsterdam en Almere, was het tijd voor iets dichter bij huis. Ik ben werkzaam op de maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Mocht u nog vragen hebben stel ze gerust als we elkaar tegen komen.
Denise

Denise

Ik ben Denise Grimm, moeder van twee kinderen. Ik werk bij Kidz Ahoy bij de babygroep Al op de middelbare school wist ik dat ik later met kinderen wilde gaan werken. Toen ik mijn mavo-diploma had gehaald, ben ik SPW 3 kinderopvang gaan doen en daarna heb ik SPW 4 woonbegeleiding afgerond. Ik heb tijdens mijn opleiding veel ervaring opgedaan bij verschillende stageplekken voor inval- en vakantiewerk. Na het behalen van mijn diploma SPW 4 woonbegeleiding kreeg ik vanuit mijn stageplek meteen een vast contract aangeboden in de gehandicaptenzorg. Ik heb daar 3 jaar met veel plezier gewerkt. Toch lag mijn hart in de kinderopvang, dus ben ik uiteindelijk verder gaan solliciteren. Nu ben ik in totaal al 12 jaar werkzaam in de kinderopvang en doe ik dit nog steeds met veel plezier. Ik hoop dat ik dit nog lang met veel plezier en liefde kan blijven doen en dat de kinderen mede dankzij mij een leuke en leerzame tijd bij De Ketelbinkies zullen hebben.
Toula

Toula

Mijn naam is Toula Lemonaki. Ik ben pedagogisch leidster met ruim 15 jaar ervaring in de kinderopvang. Ik heb door de jaren met verschillende groepen gewerkt, van baby's tot BSO-kinderen. Op dit moment ben ik werkzaam op de gezellige BSO groepen. Ik probeer kinderen vooral zichzelf te laten zijn bij mij, door samen plezier te maken en samen te leren. We werken uiteraard ook in groepjes, waardoor kinderen elkaar kunnen helpen. Door het jaar heen bedenken wij verschillende thema's met verhalen voor de kinderen. Zo groeit hun woordenschat en hun begrip van hun leefwereld. Bij Kidz Ahoy is het voor de kids maar ook voor ons altijd een feest. Mijn hobby's zijn muziek, films en vakantie.
Nanda

Nanda

Hi, Ik ben Nanda Kok, woonachtig in Lelystad samen met mijn partner en zoontje. Bij Kidz Ahoy ben ik op het kantoor te vinden naast Catharina. Hier houd ik mij o.a. bezig met de personele- en kindplanning, het beleid en de pedagogische aspecten binnen onze kinderopvang. Iedere dag zijn wij druk met de ontwikkelingen en maken wij ons hard dat alle kindjes met plezier naar onze opvang toe komen en met een lach weer naar huis toe gaan! Zijn er vragen? Loop dan gerust even bij ons langs.
Thera

Thera

Ik ben Thera. Ik ben 43 jaar en ik woon met mijn man en 2 kinderen in Lelystad. Heb op de SGL gezeten en mijn opleiding voor leidster heb ik gevolgd in Zwolle. Deze heb ik afgerond in 1997 en sindsdien werk ik met hart en ziel in de kinderopvang. Mijn hobby’s zijn theater en genieten van mijn kinderen. Ik werk sinds 2012 bij Kidz Ahoy en dat doe ik met veel plezier. Ik werk op de baby- en peutergroep, maar u kunt mij ook tegenkomen op de andere groepen.
Annette

Annette

Hallo, Ik ben Annette Meegdes. Ik ben getrouwd en heb 2 zoontjes van 5 en 7 jaar. Thuis hou ik mij graag bezig met lezen, kleuren en haken. Ik heb de opleiding HBO Pedagogiek afgerond aan Hogeschool InHolland in Diemen-Zuid. Na mijn opleiding heb ik 6 jaar gewerkt op een BSO in Lelystad-Haven. Daarna ging ik aan de slag als sociaal pedagogisch hulpverlener, waarbij ik kinderen individueel thuis begeleidde. Vanaf december 2015 ben ik werkzaam bij Kidz Ahoy. Ik werk met veel plezier op de BSO. Ik haal de kinderen tussen de middag op uit school om gezellig een boterham te komen eten. Ze mogen vrij spelen en kunnen kiezen uit verschillende activiteiten op de groep. Bij ons mogen ze zichzelf zijn.
Juul

Juul

Mijn naam is Jully, ik ben 32 jaar oud en ik kom uit Lelystad. In 2014 heb ik de opleiding SPW4 Kinderopvang afgerond. Voor dat ik begon met werken bij Kidz Ahoy heb ik 1 jaar stage gelopen bij De Matroosjes. Ik vond het altijd al leuk om met kinderen om te gaan en paste vroeger vaak met veel plezier op mijn kleine nichtjes. Eén van de leukste aspecten van het werk is om aan het eind van de dag de ouders van een kind te kunnen vertellen wat hun oogappel die dag allemaal heeft meegemaakt! Omdat dit natuurlijk per dag en per kind enorm verschilt, blijft mijn baan afwisselend en dus spannend. Ik vind het enorm belangrijk dat een kind zich bij ons thuis voelt en tevreden is! Voor vragen kunnen jullie altijd bij mij terecht op de groep de Matrozen.
Kim

Kim

Hi, Ik heb een uitstapje gemaakt maar ben terug van weggeweest. Ik heb inmiddels zelf 3 jongens. Ik vind het heerlijk om weer met de allerkleinste te mogen werken. Het voelt fijn om weer terug te zijn bij Kidzahoy. Heeft u vragen dan kunt u mij vinden op de groepen de Ketelbinkies of de Dekzwabbers. Tot gauw
Renske

Renske

Mijn naam is Renske en ik ben in 1987 geboren. Ik woon samen met mijn man en twee zoons, Tygo (2012) en Jesse (2014), in Lelystad. Mijn hobby’s zijn: leuke dingen ondernemen met mijn gezin, fietsen, sporten en spelletjes spelen. Ik ben een echte fanatiekeling, maar ik kan wel tegen mijn verlies. In 2009 heb ik de lerarenopleiding (PABO) afgerond. Het werken met kinderen, en dan het liefst met kleuters, deed ik graag. Ik miste echter de tijd die ik daadwerkelijk aan ieder kind individueel kon besteden. Dit mede door de groepsgrootte. Om deze reden heb ik in 2011 besloten dat ik in de kinderopvang wilde werken . Ik ben heel blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Het is mooi om te zien welke weg de kinderen afleggen voordat ze de basisschoolleeftijd bereiken. Met veel liefde en plezier werk ik nu bij Kidz Ahoy. Op dit moment werk ik op de groep “De Piraten”. Wat ben ik blij dat ik de kinderen hier onder andere kan helpen om steeds weer een stapje verder te komen in hun ontwikkeling. Verder vind ik het mooie aan het werken met deze kinderen dat ze constant in het “hier en nu” leven en hun wereld is zo lekker fantasierijk. Zo kan ik nog even doorgaan, maar kom daarvoor gerust naar mij toe voor vragen en/of informatie.
Mandy

Mandy

Mijn naam is Mandy ik ben samen met mijn vriend en dochtertje woonachtig in Lelystad. Toen mijn dochtertje geboren werd wilde ik graag dichter bij huis werken (voorheen werkzaam bij een kinderopvang in Almere). Ik ben in mijn zwangerschapsverlof per toeval benaderd door Nanda, mede door haar nu werkzaam bij Kidz-Ahoy. Ik ben eigenlijk overal te vinden binnen het bedrijf, ik maak de personeelsplanning op kantoor, ik ben een vaste juf op de BSO en ik val in (als vaste invalkracht) waar nodig. Het leukste hieraan vind ik dat ik dus dat ik (bijna) alle kindjes van alle groepen ken (vooral als je dan op de gang loopt en er enthousiast geroepen wordt: “hey! Juf Mandy!”). Ik heb het super naar mijn zin met alle leuke collega’s en lieve kindjes.
Marieke

Marieke

Hallo! Mijn naam is Marieke, en ik woon in Lelystad Haven. Ik ben moeder van een mooi koningskoppel, en getrouwd met de leukste man op aarde! Ik heb sinds anderhalf jaar mijn doel gevonden: Ik heb de eer om met de allerkleinsten te werken, en geniet hier volop van! Voor ik bij Kidz Ahoy terecht kwam heb ik op een babygroep in Almere gewerkt. Ik vind het geweldig dat ik nu een combinatierol vervul, omdat ik de verschillende leeftijden en fases van baby´s en dreumessen heel uitdagend vind. Voor vragen, of een praatje ben ik op dinsdag en donderdag te vinden bij de ketelbinkies, en op vrijdag bij de matrozen. Groetjes marieke
Priscilla

Priscilla

Ik zal mijzelf even aan jullie voorstellen. Ik ben Priscilla en ik ben 28 jaar oud. Ik ben sinds 2 september 2021 , een hele trotse mama geworden van mijn zoontje Milan. Samen met mijn man en zoontje woon ik in Lelystad-Haven. Mijn hobby’s zijn; leuke dingen ondernemen met mijn gezin en creatief bezig zijn en lekker wandelen. Ik ben vanaf 2015 altijd werkzaam geweest in de kinderopvang. Ik ga met veel plezier op de Matrozen werken. Mocht u vragen hebben, dan kunt u deze gerust aan mij stellen. Groetjes, Priscilla
Jennifer

Jennifer

Hai Ik ben Jennifer. Samen met mijn collega's werk ik met veel plezier werkzaam op de Matrozen. Voor dat ik bij Kidz Ahoy kwam werken, ben ik altijd al werkzaam geweest in de kinderopvang. Mocht u vragen hebben dan kunt u deze gerust aan mij stellen. Groeten Jennifer
Elisa

Elisa

Hoihoi allemaal, Mijn naam is Elisa Bosch. Ik ben afgestudeerd als pedagogisch medewerker in 2018 en sindsdien ben ik werkzaam in de kinderopvang. Ik woon op dit moment in Zwolle, maar heb er veel zin in om uiteindelijk in Lelystad te gaan wonen. Mijn hobby's zijn er op uit gaan met mijn vriend en lekker wandelen. Ik ga vanaf de zomer op de dekzwabbers werken en tot die tijd zullen jullie me tegenkomen op alle groepen. Ik vind het heerlijk om te werken met kinderen en ik vind het ontzettend leuk om dit nu ook weer te doen bij Kidz-Ahoy. Als er vragen zijn, stel ze gerust. Groetjes, Elisa
Miriam

Miriam

Ik ben Miriam. Ik ben 27 jaar en moeder van 2 kinderen. Ik ben ruim 6 jaar werkzaam in de kinderopvang. Voorheen in Naarden en Almere. In 2021 zijn wij verhuisd naar Lelystad. Onze dochter gaat bijna naar school, dit was voor mij de reden om dichter bij huis te gaan werken. Ik ben in september 2022 begonnen bij Kidz Ahoy en werk op de Piratengroep. Mijn werkdagen zijn donderdag en vrijdag. Mochten jullie nog vragen hebben dan hoor ik het graag!
Natascha

Natascha

Hoi, mijn naam is natascha en ik ben 32 jaar. Na mijn opleiding pedagogiek ben ik gaan werken in de jeugdzorg. Hierbij heb ik kinderen met gedrags- en/of ontwikkelingsstoornissen met veel plezier begeleid. Na vijf jaar in de jeugdzorg gewerkt te hebben was ik toe aan een verandering. In november 2020 heb ik dan ook de switch gemaakt naar de kinderopvang. Eerst in Almere en sinds 1 september 2022 bij kidz ahoy. Ik werk bij de peuters op de kapiteinengroep. Hier ben ik vier dagen in de week te vinden, we komen elkaar vast een keer tegen!!

Stel gerust uw vragen aan het team van Kidz Ahoy Kinderopvang! Neem snel contact op.

0320 - 72 20 27